Tarinamme

Fritters! perustettiin kesällä 2020 yksinkertaisesti siitä syystä, ettei hyvältä maistuvaa friteerattua kanaa ollut juuri saatavilla. Tämä oli ongelma, jonka ratkaisua oli odottanut kieli pitkällä varmasti lähes jokainen friteerattua kanaa maistanut.

Aloitimme oman (ja testaajille hyvin maistuneen) tuotekehitysprosessimme, ja nyt voimme teille ylpeänä tarjota ehkäpä parasta friteerattua kanaruokaa ikinä, tai jota parempaa emme ole vielä ainakaan itse maistaneet. Frittersin friteerattu kana tehdään omalla reseptillämme, ja tuloksena on erittäin rapea sekä maistuva herkku. Menussamme tuotteet, joihin olemme tätä kyseistä herkkua laittaneet, ovat Fritters! – nimikkotuotteita.

Eikä siinä vielä kaikki! Haluamme tarjota paitsi herkullista kanaruokaa, mutta myös herkullista kasvisruokaa. Teemme omalla reseptillä falafelimme, joten uskallamme väittää, ettet ole samanlaista aikaisemmin syönyt. Kasvisvaihtoehtoja meillä on hampurilaisissa, salaateissa sekä wrapeissä. Voit lisäksi ostaa myös falafeliamme mukaan myös sellaisenaan valitsemallasi dipillä.

Jotta ruoka maistuu hyvälle, niin olemme kiinnittäneet huomiota raaka-aineisiimme. Kaikki käyttämämme kananliha on kotimaista ja myös muiden raaka-aineiden osalta pyrimme mahdollisuuksien mukaan suosimaan kotimaisia, tuoreita raaka-aineita.

Lupaamme tarjota teille herkullisia makuelämyksiä tänään ja huomenna, sekä tuoda menuumme lisäksi säännöllisesti maistuvia uutuuksia. Pyrimme vuorovaikutukseen asiakkaidemme kanssa, jotta voisimme huomioida teidän toiveenne parhaalla mahdollisella tavalla. Olet tervetullut vierailemaan ravintolassamme Kauppakeskus Apajassa (torin alla) tai vaihtoehtoisesti voit tilata tuotteitamme suoraan kotiisi Foodoran tai Woltin kautta.

Fritters! Wallu & Marlena